Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Скоро ми побачимо, наскільки позитивним чи негативним виявилось призначення Цимбалюка

"Переконатись в позитивності або ж негативності нового керівника обласного УМВС ми зможемо, спостерігаючи за першими кроками Михайла Цимбалюка. Побачимо, як він буде намагатися співпрацювати з прокуратурою, зі Службою безпеки України та міліцією”, – про це „Гал-info” повідомив народний депутат Антон Ружицький.
 „Кожне призначення нового начальника УМВС України у Львівській області, яке відбувається, викликає надію у людей, зокрема у представників міліції, що воно буде позитивним, призведе до якоїсь конкретної перемоги у боротьбі із злочинністю”, – додав нардеп.
„Однак дати однозначну оцінку Михайлу Цимбалюку не можу, оскільки кожній людині властиво помилятися. Десять років тому він був однією людиною, працюючи при Кучмі, він був іншим, працюючи в Тернополі – третім. Однак яким саме Цимбалюк буде у Львові, ми побачимо”, – зазначив Антон Ружицький.
„Чи вплине призначення Михайла Цимбалюка на розкриття тих резонансних злочинів, які не зміг розкрити попередній начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов, не можу сказати, оскільки від нього особисто нічого залежати не буде, а буде залежати від того, як спрацюють ті слідчо-оперативні групи, які зараз направлені до Львова з Києва і працюють по конкретних епізодах, відпрацьовують певну стратегію. Водночас продуктивність роботи новопризначеного начальника УМВС України у Львівській області буде залежати від того, наскільки мобільно він зможете зіставляти оперативну службу і використовувати технічні засоби для розкриття тих злочинів. Також залежатиме від того, наскільки ці злочини будуть стояти на контролі і наскільки буде вимагати їхнього розкриття новий міністр внутрішніх справ України. З цього приводу практично щодва тижні Михайло Цимбалюк їздитиме до Києва і звітуватиметься про результати проведеної роботи”, – зауважив народний депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ