Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Скорочення лікарів ні в пологовому, ні в гінекологічному відділеннях не буде, - Михайло Гичка

Скорочення лікарів ні в пологовому, ні вгінекологічному відділеннях Львівської обласної клінічної лікарні не буде. Про це у коментарі «Гал-інфо» заявив головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка.

«Нікого з лікарів ми звільняти не будемо. Обіцяю, що скорочення медичних працівників точно не передбачається. Сьогодні всі говорять, що наші породіллі лежать у поганих умовах, тому ми плануємо зробити ремонт полового корпус. Насамперед для того, щоб до належного стану привести операційні та пологові зали. Я дуже хочу, аби вони відповідали європейським стандартам.

Наші жінки під час реконструкції пологового матимуть, де народжувати, адже пологових по всій Львівській області вдосталь. Початок ремонтних робіт орієнтовно - 8 серпня. У нас є в планах зробити комфортні, хороші відділення для наших жінок, аби вони відчували себе затишно і привітно, так, як вдома», - розповів Михайло Гичка.

Нагадаємо, що у коментарі Гал-інфо в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак повідомила, що пологове та гінекологічне відділення Львівської обласної лікарні планують закрити  на ремонт.

 «Скільки триватимуть роботи над реконструкцією цих відділень, поки сказати не можу», - сказала Ірина Микичак.

Не відремонтувавши перинатальний центр, закривають пологове відділення обласної лікарні?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ