Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скотомогильник на Жовківщині не ліквідовано, - Держекоінспекція

Припис щодо вжиття заходів з ліквідації виявлених несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів на території Боянецької сільської ради не виконано. Про це повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Державною екологічною інспекцією у Львівській області проведено позапланову перевірку Боянецької сільської ради Жовківського району, на території якої у лютому цього року виявлено скотомогильник приблизною площею 3 га та надано припис щодо усунення виявлених порушень. 

Держінспектором встановлено, що припис щодо вжиття заходів з ліквідації виявлених несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів на території Боянецької сільської ради не виконано. Зазначене є порушенням виконання законних розпоряджень чи приписів посадових осіб органів, які здійснюють державний контроль у галузі охорони навколишнього природного середовища.

За результатами проведеної позапланової перевірки голову Боянецької сільської ради притягнуто до адмінвідповідальності згідно ст. 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення та надано повторний припис щодо усунення недоліків та порушень вимог природоохоронного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ