Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Служба у справах дітей провела профілактичний рейд у Рудках

19 листопада 2019 року службою у справах дітей Самбірської РДА з метою виявлення дітей, які ведуть безпритульний спосіб життя та бродяжать, а також під час навчального процесу знаходяться за межами школи, було проведено рейди "Діти вулиці", "Вокзал" в м. Рудки та на території Рудківської ОТГ. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Самбірської РДА.

Рейд проводився спільно з представниками Рудківського МЦСССДМ, відділу соціальної політики Рудківської міської ради та дільничним інспектором поліції.

Під час проведення рейду було перевірено територію вокзалу, ринку, зупинок, стадіону та парку. Дітей, які ведуть безпритульний спосіб життя, бродяжать та пропускають заняття в навчальних закладах не виявлено.

В рамках проведення профілактичного рейду здійснено обстеження умов проживання сім’ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах та знаходиться на обліку в службі у справах дітей. До участі в обстеженні умов проживання сім’ї залучено дирекцію школи, шкільного психолога, класних керівників та старосту села.

Також, з метою запобігання погіршення ситуації стосовно дітей, проведено профілактичні бесіди з сім’ями, про яких була отримана інформація від класних керівників дітей щодо незадовільної ситуації в їх сім’ях.

За результатами профілактичного рейду, рекомендовано класним керівникам та дирекції школи негайно інформувати відповідні служби про відсутність на уроках дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку, приділити більшу увагу таким дітям з метою їхньої соціалізації в суспільстві.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, дрогобицькі поліцейські нагадали школярам про безпеку на дорозі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ