Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Службовій особі ЛМР повідомили підозру за двома кримінальними статтями

Як повідомили Гал-інфо в пресслужбі прокуратури Львівщини, службовій особі ЛМР повідомили підозру за двома кримінальними статтями.

"Службовій особі Львівської міської ради повідомили про підозру за ч. 2 ст. 366 та ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України", - зазначили в прокуратурі, однак не зазначили про яку саме особу йдеться.

Зазначимо, ч. 2 статті 364 (Зловживання владою або службовим становищем) передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Ч 2 статті 366 (Службове підроблення) передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За інформацією видання "4 студія", мова йде про заступницю директора департаменту економічного розвитку міськради, колишню керівницю управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександру Сладкову.

Як повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, з посиланням на власні джерела, ще минулого тижня одній з чиновниць міської ради Львова було оголошено підозру у привласненні коштів на очищенні озера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ