Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині покарали службовців за втечу в’язнів із колонії

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, службовців Миколаївської колонії на Львівщині покарали за втечу в'язнів
Фото УНІАН

Нагадаємо, що йдеться про інцидент, який стався 03.09.2019, близько 14.00 год в одному із сіл Миколаївського району на Львівщині.

На Львівщині з колонії втекло двоє в'язнів. Подробиці
Того дня із контрагентського об’єкту здійснили організовану втечу двоє засуджених: 20-річний уродженець Києва, засуджений до 5 років позбавлення волі за ст. 153 та ст. 187 КК України (задоволення статевої пристрасті в неприродний спосіб та розбій) та 26-річний мешканець Житомирської області, засуджений до 3 років позбавлення волі за ч.2 ст.309 КК України (незаконне поводження з наркотичними засобами), які відбували покарання у дільниці соціальної реабілітації ДУ "Миколаївська ВК 50" та виконували там роботи.

Однією із причин втечі засуджених стали грубі порушення вимог Інструкції з організації нагляду за засудженими та залишення їх без нагляду на час, достатній для втечі.

Таким чином їм вдалось поранити поліцейського, який у неробочий час намагався їх самотужки затримати.

Втікачі із колонії на Львівщині, під час затримання поранили поліцейського

Так, за результатами розгляду вказівки Золочівської місцевої прокуратури щодо проведення службової перевірки за цим фактом та виявлених грубих порушень кримінально-виконавчого законодавства до дисциплінарної відповідальності притягнуто 6 службових осіб.

Одного із них попереджено про неповну посадову службову відповідність, чотирьом оголошено сувору догану, а одному – догану.

Стало відомо, як ув’язненим вдалось втекти з Миколаївської колонії

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ