Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

SmartTime Львів: У першій грі 2018 року взяло участь 17 команд

Цикл зимових свят завершився і у Львові знову стартував SmatrTime. У ХХІІ грі взяло участь 17 команд. Про це повідомили організатори.

Перша гра року пройшла цікаво. Проте не можемо сказати, що вона відрізнялася особливою емоційністю від попередніх ігор. Мусимо визнати, що не обійшлося без неприємних моментів (неоднозначних питань та неуважності), які організатори обіцяють виправити вже наступного разу.

Тепер по-порядку: 

Музичний тур, в якому пропонувалося відгадати гурт за не найвідомішою піснею та переліком учасників зайшов учасникам «НА УРА», що показали результати та реакція публіки.

З дедуктивним в частини команд виникли проблеми й вони не пов’язали 7 відповідей з іменем Мухамеда Алі. 

«Диванний критик» цього разу був лаконічним (за трьома словами потрібно було відгадати книгу)і, на жаль, окремі питання підходили до різних варіантів. Що ж працюватимемо над однозначністю й уникатимемо «вилок».)

В четвертому турі ми запропонували подивитися на зорі й користуючись роздатковим матеріалом визначити сузір’я. З чим багато команд впоралась дуже добре.

Друга половина гри пройшла краще, що й демонструють результати турнірної таблиці. 

Зашифровані в «Смайлах» наші улюблені мультфільми і мультсеріали виявилися найпростішими завданнями наступних чотирьох турів і на мінному підірвалася менше, ніж третина команд).

Що ви знаєте про інтелектуальну гру SmartTime ?

За результатами гри трійка призерів виглядає наступним чином:

ІІІ місце – через неуважність організатори недорахували 1 бал #ВибуховійСуміші й таким чином уникнули батлу між цією командою та #StupidDest. Обидві команди продемонстрували чудовий результат й фактично розділили між собою цю сходинку. Проте питання ІІІ місця залишається відкритим. Наступна гра розпочнеться з музичного батлу між гравцями команд. Чи вдасться #ВибуховійСуміші реалізувати своє призове місце? Чи все ж таки #StupidDest відстоять свою позицію? Побачимо вже наступного разу)

ІІ місце – за результатами батлу зайняли #Корсари й спростували твердження, що ніколи не програють батлів. Але тим не менш учасники команди, як завжди продемонстрували високий рівень гри.

І місце - #MortalWombat . Ви довго до цього йшли й нарешті досягли перемоги, яка була закономірним результатом Вашої наполегливості.) Vivat!

Вітаємо переможців з результатами й дякуємо учасникам за гру!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ