Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Дрогобиччині відбувся районний етап обласного чемпіонату з брейн-рингу

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Напередодні, 14 березня, у приміщення Дрогобицького центру культури та мистецтв «Каменяр» відбулись інтелектуальні змагання. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Мета заходу – розвиток творчих здібностей школярів та підвищення інтересу учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти до інтелектуальних змагань, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді.

Участь у районному етапі взяли 23 команди закладів освіти району, у їх складі учні 8-9 класів.

Привітав учасників районного етапу обласного чемпіонату з брейн-рингу начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

«В умовах війни саме освіта є пріоритетом в Україні. Важливішою за неї є лише оборона країни. Адже якісна освіта – основа відновлення держави, а освічена молодь – її головний рушій. Тренди сучасності визначають розумні. Тож будьте такими. Прагніть більшого. Завжди працюйте так, наче все залежить саме від вас, тоді ви здобудете все, чого прагнете! Заради України і наших Героїв», – зазначив Степан Кулиняк.

За результатами змагань перше місце виборола команда Бориславської ЗЗСО №8, друге – Новокропивницький ЗЗСО І-III рівнів та третє – Бориславський ліцей. Надалі переможці змагатимуться за першість на обласному рівні.

Координатором змагань виступив КЗ ЛОР «Обласний науковий ліцей» під егідою Департаменту освіти і науки Львівської ОВА за підтримки управління гуманітарної політики Дрогобицької РВА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ