Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Рясному збудують багатофункційний торгово-розважальний центр

Багатофункційна будівля з надземним та підземним паркінгом з'явиться на місці недобуду на вулиці Шевченка, 313 у Львові в мікрорайоні Рясне.
Візуалізація зі сайту ЛМР

Містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта затвердили на засіданні виконкому ЛМР, передає пресслужба ради. 

Повідомляється, що ТзОВ «Компанія Квартал-Сіті» планує реконструкцію будівлі з добудовою адміністративно-побутового корпусу та виробничого цеху під багатофункційну будівлю з підземною автостоянкою. У торгово-розважальному центрі передбачені як комерційні, так і громадські функції та кінотеатр IMAX з сучасними залами.

Також заплановане нове будівництво багаторівневої автостоянки. Наземний паркінг матиме 277 паркомісць, а підземний – 217. Поруч запланований великий громадський інклюзивний простір. Також буде сквер з місцями для відпочинку.

«Насправді цей проєкт можна трактувати не тільки як комерційний, а й соціальний. Адже він передбачає значне покращення інфраструктури для мешканців Рясного, яким не потрібно буде їхати в інші райони Львова, щоб отримати певні послуги: комерційні та розважальні. Думаю, він служитиме не лише для Рясного, а й для Рясне-Руської, і навіть для сусідньої Івано-Франкової громади Львівської агломерації», зазначив Любомир Зубач, заступник міського голови Львова з містобудування.

На виконкомі до проєкту внесли правку від управління архітектури та урбаністики щодо ескізів фасаду комплексу та проєкту благоустрою.

«Є пропозиція подати ескізи фасадів на погодження, щоб напрацювати найкраще рішення, так само як і план благоустрою. Ми прагнемо створити тут найбільш інклюзивне середовище за усіма новими стандартами, можливо, навіть розмістити якесь обладнання для реабілітації чи інших потреб. Тому хочемо детальніше працювати з архітектором над цими моментами спільно», — зазначив Антон Коломєйцев, начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міськради.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ