Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Смерть 23-річного хлопця під час марафону у Львові: відомі перші висновки патанатомів

У середу, 30 червня, начальник управління спорту Львівської міської ради Антон Нікулін повідомив про перші висновки судмедекспертизи тіла 23-річного учасника недільного напівмарафону у Львові, який помер під час забігу.
фото - Фейсбук-сторінка Андрія Садового

Про це посадовець написав у своєму Фейсбуці.

Зокрема, він зазначив:

"Микита не був професійним спортсменом, а самоучкою-аматором, працював айтішником. Бігав з високим пульсом (175-189), а такі показники, за словами медиків, уже є критичними. Такий пульс лікарі прирівнюють до «червоної» зони та не рекомендують займатися легкою атлетикою. За словами патологоанатома, також є підозра на прийняття енергетичної рідини, яка глушила сигнали організму. Також однією з причин раптової зупинки серця стало зневоднення організму.

15-ти кілометрову дистанцію напівмарафону Микита пробіг за дуже швидкий час, встановив особистий рекорд і з усіх сил прагнув його покращити на дистанції 21 кілометра. Зважаючи на результати Микити у Черкасах, у Львові він біг набагато швидше. І ця інформація дає зрозуміти, що він, будучи бігуном-аматором, мчав до фінішу на грані своїх можливостей".

Організатори напівмарафону Run Ukraine фінансово допомогли сім’ї загиблого. Його тіло відправили до Черкас на поховання.

Нагадаємо, як писало раніше Гал-інфо, у неділю, 27 червня під час 6-го МОЛОКІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ПІВМАРАФОНУ 2021 помер 23-річний хлопець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ