Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Смерть - це не пригода: Netflix розпочинає показ нового фільму

Netflix розпочинає 28 жовтня показ нового фільму німецького режисера Едварда Бергера "На Західному фронті без змін".

Жорстко, безкомпромісно знятий фільм у новий час актуалізує класичний однойменний роман Еріха Марії Ремарка про Першу світову і на тлі кривавої війни, що йде в Європі, звучить надзвичайно своєчасно.

«На Західному фронті без змін» — захоплива історія про молодого німця на Західному фронті Першої світової війни. Пауль і його товариші на власній шкурі відчувають, як початкова ейфорія війни перетворюється на відчай і страх, коли їм доводиться боротися за власні життя та життя одне одного в траншеях. Фільм режисера Едварда Берґера засновано на однойменному світовому бестселері Еріха Марії Ремарка.

Про Netflix:

Netflix — світовий лідер серед сервісів для трансляції розважального контенту. Уже 221 мільйон користувачів із платними підписками в більш ніж 190 країнах дивляться телесеріали, документалістику й художні фільми, а також завантажують ігри різноманітних жанрів різними мовами. Підписники можуть дивитися відео без обмежень будь-де, будь-коли й на будь-якому пристрої з підключенням до Інтернету. Почати, призупинити й продовжити перегляд можна коли завгодно — і все це без реклами й зобов’язань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ