Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Смертельна ДТП у Яворіві: водій "Мерседесу" збив 86-річну жінку

На Львівщині у м. Яворіві водій автомобіля “Мерседес Бенц 407” збив жінку похилого віку. Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської обласної державної адміністрації.

Небезпечна подія. 19 жовтня, близько 09:10 год., у м. Яворів водій автомобіля “Мерседес Бенц 407”, мешканець м. Яворів 1964 року народження, здійснив наїзд на пішохода - місцеву мешканку 1932 року народження, яка від отриманих травм загинула на місці події. Водій з місця події втік та був затриманий в ході оперативно-розшукових заходів.

"Поліцейські вже затримали водія-втікача. Ним виявився 52-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Мерседес Бенц 407». Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, який смертельно травмував літню жінку у місті Яворів. Прохання до очевидців автопригоди зателефонувати на оперативну лінію 102", - розповіла речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

ЯК вже вдалось з'ясувати ДТП трапилася 19 жовтня близько 9.00 на перехресті вулиць Львівської та Кушпіта у місті Яворів. Водій скоїв наїзд на пішохода, 86-річну місцеву мешканку, після чого втік з місця події. Від отриманих травм жінка померла.

Якщо ви стали очевидцем цієї автопригоди, прохання зателефонувати на оперативну лінію 102.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ