Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Смертельне зіткнення автомобіля та вантажівки: на Львівщині загинуло двоє людей

19 грудня о 21:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на трасі «Львів-Рава-Руська» поблизу с. Пили Жовківського району, відбулося зіткнення вантажного автомобіля «DAF» та автомобіля «Ford». Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця події негайно виїхали рятувальники 17-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Жовква.

Як з'ясувалось на місці виклику, внаслідок ДТП загинуло 2 особи: водій автомобіля «Ford» - чоловік 1978 року народження та пасажир автомобіля «Ford» - чоловік 1979 року народження.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного обладнання проводились роботи по розрізанню деформованих конструкцій автомобіля «Ford» та деблокуванню загиблих.

Як повідомив Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, автомобілем «Ford Fiesta» керував громадянин Грузії, а вантажним автомобілем «DAF» керував 38-річний мешканець Сокальського району. 

У Відділі комунікації поліції Львівської області повідомили, що поліцейські розслідують обставини ДТП.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ