Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Смотрящий" за московською церквою в Україні Новинський зібрав сходняк в Німеччині

Як стало відомо з інтернет-джерел, ексдепутат Верховної ради України від проросійського Опоблоку Вадим Новинський зібрав в Німеччині провідників РПЦ в Україні.

Як повідомило видання Главком, Новинський кардинально змінив імідж і тепер він має ще більш "православну" зовнішність і чудово вписується в коло однодумців-священників Московської церкви.

В зустрічі, яка відбулась 4 листопада 2022 року, взяли участь митрополит РПЦ в Україні Онуфрій, а також голова Відділу зовнішніх церковних зв’язків РПЦ в Україні митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій, керуючий справами РПЦ в Україні митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, намісник Вознесенського Банченського монастиря Чернівецької єпархії митрополит Банченський Лонгин та архієпископ Шепетівський і Славутський Євсевій.

Головував на збіговиську один з очільників забороненої в України проросійської партії "Опозиційний блок" Вадим Новинський.

Як повідомило одне з пропагандистських видань, Новинський обговорював зі священноначаллям РПЦ в Україні питання допомоги українцям у Німеччині. Що є досить логічним зважаючи на місцеперебування самого Новинського, який зараз переховується в Німеччині.

Нагадаємо, Верховна Рада припинила повноваження народного депутата Вадима Новинського, який у попередньому скликанні парламенту був одним із лідерів фракції проросійського Опозиційного блоку. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ