Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сьогодні депутати ЛМР зробити крок до фінансування подкаст-студії “Львівського радіо”

Кошти буде виділено як внесок у статутний капітал львівського комунального підприємства “Львівське радіо”. Рішення було підтримане на засіданні комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Директорка ЛКП “Львівське радіо” Лубкович Мирослава Теодорівна пояснила: “Це буде перший в Україні інтерактивний музей-радіо”. Для розвитку проекту, як було зазначено у зверненні від 09.03.21, потрібно 5 мільйонів гривнів. Засоби необхідні зокрема для сплати комунальних послуг за орендовані в центрі міста приміщення на площі Ринок та на вулиці Стефаника.

Члени комісії погодили рішення про дозвіл на використання капіталу в розмірі 50% від закладеної суми з відповідною вимогою до “Львівського радіо” надати стрічку оплати послуг енергоносіїв. Проект затверджено на півроку.  Питання також буде розглядати комісія фінансів та планування бюджету, а вже згодом буде затверджено остаточне рішення.   

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, “Львівське радіо” планувало створити музей та коворкінг, а не лише розвивати інтернет-радіо. Як зхазначала в.о. начальника управління культури Львівської міської ради Наталія Бунда: “Львівське радіо має кілька напрямків, і насправді мовлення — це кілька відсотків. Там буде створений єдиний в Україні радіомузей, музей про комунікації. Над концепцією радіо працюють і Центр східної історії, і залучаємо зовнішніх експертів”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ