Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині стартує акція "Майбутнє лісу у твоїх руках"

У 2012 році Генеральною Асамблеєю ООН офіційно проголошено 21 березня Міжнародним днем лісів. Цього року він відбудеться під загальним гаслом "Ліси та освіта", - інформує прес-служба ЛОР.
На Львівщині стартує акція "Майбутнє лісу у твоїх руках"

Цього дня лісівники України розпочинають акцію ʺМайбутнє лісу у твоїх руках-2019ʺ. Акція започаткована ще у 2006 році з ініціативи Державного комітету лісового господарства (Держлісагентства України).

Початок акції зівпадає з початком лісокультурних робіт, суть яких полягає у штучному створенні лісових насаджень. Лісівники Львівщини вже протягом 14 років поспіль організовують акцію ʺМайбутнє лісу у твоїх рукахʺ та запрошують усіх охочих особисто долучитися до процесу висаджування дерев та ознайомитися з особливостями ведення лісового господарства.

Детальніше з основними заходами акції, часом і місцем висаджування можна ознайомитись у ʺОрієнтовному плані проведення заходів акції ʺМайбутнє лісу у твоїх руках – 2019ʺ підприємствами Львівського ОУЛМГʺ, який розміщено на сайті обласного управління.

У четвер, 21 березня, журналісти Львівщини відвідають ʺЛьвівський лісовий селекційно-насіннєвий центрʺ та візьмуть участь у висаджуванні лісу на території ДП ʺБібрський лісгоспʺ.

Крім того, працівники ЗМІ поспілкуються про розвиток лісівництва Львівщини з головою Львівської обласної ради Олександром Ганущиним та начальником Львівського ОУЛМГ Анатолієм Дейнекою.

Реєстрація за телефоном +38 096 247 8202.

Додамо, що в різних районах Львівщини зростають ліси, висаджені журналістами, урядовцями, працівниками різних підприємств та організацій, учнями та студентами, громадськими активістами. Долучайтеся і Ви і хай росте посаджений Вами ліс!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ