Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Новояворівську відкрили четвертий ДіяЦентр

Сьогодні, 10 лютого у Новояворівську у приміщенні палацу культури "Кристал" урочисто відкрили четвертий Дія Центр. Про це інформує пресслужба ЛОДА.
фото - пресслужба ЛОДА

Новий центр буде надавати 254 адміністративні послуги для 52-ох тисяч мешканців Новояворівської територіальної громади. Це зокрема: реєстрація місця проживання, реєстрація речових прав на нерухоме майно, реєстрація бізнесу, послуги у сфері земельних відносин та архітектурно-будівельної діяльності, а також соціальні послуги.

На важливості відкриття Дія Центру наголосила заступниця міністра цифрової трансформації Людмила Рибчинська.

''Ми з радістю повідомляємо, що і в Новояворівській громаді відтепер працюватиме Дія Центр. Саме тут ви зможете отримати швидкий та якісний сервіс, адже та кількість адміністративних послуг, яку тут пропонують, лише показує, що держава намагається бути щораз ближчою та відкритішою для кожного громадянина зокрема'', - сказала Людмила Рибчинська.

На відкритті також був присутній і голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький.

''Говорячи про будівництво нової держави на першому місці повинна знаходитися людина для якої ці зміни втілюються в життя. Саме тому Дія розшифровується як держава і я, що підкреслює важливість людини в процесі розвитку та трансформації держави. У цьому центрі можна відкрито та без черг отримати широкий спектр послуг. У нашій області функціонує наразі 153 точки, де мешканці можуть отримати якісні адміністративні послуги. Цей центр є 4-им Дія.Центром та 55 ЦНАПом", - сказав Максим Козицький.

Загальна вартість реалізованого проєкту становить понад 4 мільйони гривень за які здійснили капітальний ремонт приміщень будівлі палацу культури «Кристал» для облаштування центру та закупили необхідне обладнання (меблі, комп’ютерну та іншу організаційну техніку).

Як зазначили в Новояворівській міській раді, реалізація проєкту з облаштування нового ЦНАПу стала можливою за сприяння народних депутатів Верховної Ради України Ростислава Тістика та Павла Бакунця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ