Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні в Україні відзначають День поліцейського офіцера громади

Сьогодні, 28 травня, в Україні відзначають День поліцейського офіцера громади. З нагоди професійного свята керівниця управління адміністрування та розвитку громад ЛМР Ірина Круглова привітала поліцейських офіцерів Львівської громади та подякувала за співпрацю.

«Вже другий рік громади Львівської МТГ мають своїх поліцейських офіцерів. Зараз за правопорядком у населених пунктах пильнують 11 службовців, які тісно співпрацюють з нашими офісами громад.  Важливо також, що поліцейські офіцери завжди на зв’язку з мешканцями, що дозволяє їм своєчасно реагувати та допомагати людям.  А також - запобігати вчиненню правопорушень.

Слід наголосити, що з часу появи поліцейських офіцерів рівень злочинності та правопорушень у громадах суттєво знизився. Дякуємо за ефективну роботу. Сподіваємося надалі посилювати та розвивати нашу співпрацю», - зазначила Ірина Круглова.

Нагадаємо, офіцери громади розпочали працювати у Львівській МТГ рік тому. Вони наділені більшими повноваженнями, ніж дільничні інспектори, та закріплені за конкретними населеними пунктами. Їхнє завдання – забезпечення охорони громадського порядку та профілактика злочинності на підлеглій території. Також вони стежать за дотриманням правилам дорожнього руху, правил благоустрою тощо.  Крім того, вони тісно працюють з проблемними родинами. А віднедавна - навчають школярів правил дорожнього руху та проводять з ними різні тематичні бесіди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ