Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні в Україні відзначають День танкістів

Привітання начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України з Днем танкістів.
День танкістів

Шановні бойові друзі!

Щиро то сердечно вітаю вас із професійним святом - Днем танкістів!

У сучасну історію національних Збройних Сил вписано чимало яскравих сторінок, які свідчать про мужність та високий професіоналізм українських воїнів-танкістів і танкобудівників України.

Підтвердженням цьому є успішна участь танкових екіпажів Збройних Сил України у бойових діях із російським агресором на сході нашої держави. На рахунках українських сталевих лицарів неперевершені приклади героїзму, відваги та самопожертви, велика кількість знищених ворожих бойових машин та сотні врятованих життів побратимів по зброї в боях за Савур-Могилу, Піски, Донецький аеропорт, Дебальцеве та інші населені пункти Донбасу.

Особовий склад Збройних Сил України пам'ятає та вшановує пам'ять кожного танкіста, який віддав своє життя за мир і спокій нашій землі.

З нагоди свята висловлюю подяку всім ветеранам танкових військ. воїнам-танкістам та працівникам вітчизняної танкобудівної галузі за самовіддане виконання службових обов'язків, вірність Військовій присязі та високу громадянську позицію.

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, добробуту, подальших успіхів та нових звершень у благородній справі ратного служіння Українському народові!

Слава Україні!

генерал-лейтенант Руслан ХОМЧАК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ