Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні в зоні АТО загинуло троє українських бійців

З 10.15 в Донецькому аеропорту триває обстріл наших позицій зі стрілецької зброї та АГС. З 14.30 бойовики застосовують 100-мм протитанкові пушки МТ-12 Рапіра, ведуть прицільний вогонь по силам АТО.

Про це на Фейсбук повідомив Прес-центр АТО:

Вогнем у відповідь ми знищуємо вогневі точки бойовиків. В бою геройські загинув воїн-десантник Миколаївської бригади.

Протягом дня бойовики обстріляли з РСЗВ БМ-21 Град населені пункти Тоненьке та Орловка, надходить інформація про обстріли житлових кварталів неподалік Путиловського мосту у Донецьку, вели мінометні обстріли по мирних мешканцях Чернухіно.

Складна ситуація в районі населеного пункту Нікішино та неподалік траси Бахмутка. Там бойовики неодноразово обстріляли наші позиції, в тому числі понтонно-мостову переправу через Сіверський Донець. Неконтрольовані збройні формування вели мінометний вогонь по силах АТО, що дислокуються в Авдїївке та Пескі.

За день у двадцяти шести вогневих зіткненнях з бойовиками постраждало сім українських військовослужбовців, троє з них отримали смертельні поранення.

Обстановка на півдні зони АТО під контролем українських військовослужбовців.

Ми неухильно дотримуємось положень Мінського меморандуму та протоколу, перебуваємо на визначених рубежах, забезпечуємо ізоляцію районів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ