Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні відзначають День енергетика

Сьогодні, 22 грудня, в Україні відзначають День енергетика. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне

Це професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, день визнання заслуг працівників енергетичної промисловості в економічному розвитку, удосконалюванні й підтримці повсякденного життя населення.

"Успішна робота кожної галузі безпосередньо залежить від ефективного функціонування енергетичного сектору. Завдяки Вашій роботі ми можемо насолоджуватися теплом та затишком в оселях, завдяки Вашій роботі успішно працює промисловість, функціонують транспорт і зв’язок. Дякую Вам за Ваш професіоналізм від якого залежить стабільна робота усього економічного сектору. Бажаю усім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, вигідних проєктів, добробуту, міцного здоров'я та благополуччя Вам та Вашим сім'ям!",- зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Як розповіли у департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА сьогодні найбільшим виробником електроенергії на Львівщині є ДТЕК "Добротвірська ТЕС". Основними підприємствами, що здійснюють передачу та розподіл електроенергії - Західна електроенергетична система ПрАТ "НЕК "Укренерго" та ПрАТ "Львівобленерго".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ