Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні вночі на площі Д.Галицького мінятимуть аварійну колію

Сьогодні, 27 вересня, з 22:00 год на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі вул. Підвальної, мінятимуть частину аварійної трамвайної колії та демонтовуватимуть дорожні плити. Ремонтники працюватимуть вночі, аби прокласти нову колію, щоб вранці уможливити рух трамваїв.
Фото - ЛМР

Завтра ще замощуватимуть міжколійний простір, однак на рух громадського транспорту ці роботи критично не впливатимуть. Приватний транспорт на цій ділянці не їздить, повідомляють в ЛМР. 

Завтра, 28 вересня, автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького. Водіїв просять не паркувати тут свої автівки. 

«Визначених зупинок автобуси оминати не будуть, але для проїзду у цій локації дещо відхилятимуться від схеми руху – їхатимуть через вул. Друкарську та пл. Данила Галицького – де їздить приватний транспорт. Тому просимо водіїв не паркувати завтра свої автівки на цих ділянках: тут увесь день чергуватимуть інспектори з паркування», – наголосили в управлінні транспорту.

У ЛКП «Львівелектротранс» додали, що на пл. Данила Галицького буде замінено 33 м аварійної колії. Також замінять і дорожні плити. Замість них міжколійний простір буде замощено бруківкою: використають повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць. До слова, такі дорожні плити у Львові більше не використовують.

«Враховуючи складність ділянки, бо там маємо і ухил, і криву, будемо проводити демонтаж колійних плит разом зі старою колією. Та, відповідно, монтувати нову колію і проводити роботи із замощення дорожнього полотна. Працювати будемо всю ніч, аби до ранку виконати основні роботи та уможливити роботу трамвайних маршрутів. Завтра ще будемо тут працювати – робити замощення», – пояснили у службі колії ЛКП «Львівелектротранс». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ