Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Сьогодні змінять схему руху приватного транспорту до «Арени Львів»

На час проведення матчу групового етапу Ліги Чемпіонів між футбольними командами «Шахтар» і «Мальме», який відбудеться сьогодні, 3 листопада, о 21.45, буде дещо змінено схему руху приватного транспорту до стадіону «Арена Львів», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, з вул. Стрийської на вул. Міклоша буде дозволений лівий поворот з двох смуг.

«В нормальному режимі руху поворот здійснюється тільки з однієї крайньої лівої смуги, ми даємо поворот з двох смуг. Вул. Міклоша на в’їзд та на виїзд працюватиме в односторонньому порядку, тобто по двох смугах руху автомобілі зможуть заїжджати на стадіон та виїжджати», - зазначив керівник Патрульної поліції Львова Юрій Зозуля.

Водіям, які їхатимуть на матч з кільцевої дороги, для заїзду на віп-парковку треба буде об’їхати навколо стадіону.

На вулиці, що сполучає вул. Міклоша та Броварського, буде унеможливлене паркування транспортних засобів.

«Окрім наших патрулів, будуть залучені і евакуатори. Якщо машину кинуть посеред дороги, то після матчу її вже може там і не бути. Думаю, місця на паркінгах вистачить усім», - сказав Юрій Зозуля.

Нагадаємо, доїзд приватного транспорту на матч «Шахтар»  -«Мальме», як і 30 вересня під час гри з «ПСЖ», здійснюватиметься за такими схемами:

вул. Стрийська – Вернадського — Л. Броварського — «Арена Львів»,

вул. Стрийська — Сокільницька (поворот перед іподромом) — К.Міклоша — «Арена Львів».

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами:

«Арена Львів» — Л. Броварського — Вернадського – Стрийська.

Також виїзд та в’їзд приватного транспорту здійснюватиметься через кільцеву дорогу.

Нагадаємо, для паркування таксі виділено спеціальні зони: на паркові ТРЦ «Кінг Крос», біля автовокзалу та біля перехрестя вулиць Стрийська — Сокільницька.

Патрульна поліція міста застерігає: у випадку паркування у невстановлених  місцях до водіїв таксі застосовуватимуть штрафні санкції.

«Ми не будемо допускати автомобілі таксі на стадіон. Бо зазвичай, вони створюють досить серйозні проблеми в русі тим, що вони приїжджають, чекають по 10-20 хв на своїх клієнтів, таким чином ускладнюється рух, звужуються смуги. Просимо вболівальників трохи пройтись до вул.Стрийської чи до «Кінг Кросу» і там сісти в таксі. Закликаємо таксистів не хитрувати, не знімати шашечки, ми не будемо давати автомобілям затримуватись довго на проїзній частині – 30 секунд, максимум 1 хвилина», - зазначив Юрій Зозуля.

Начальник транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир зазначив, що у день матчу громадський транспорт працюватиме у посиленому режимі, а для зручності вболівальників до стадіону «Арена Львів» курсуватимуть шатл-баси.

«3 листопада планується введення додаткових маршрутів з пл. Петрушевича до перехрестя вул. Вернадського – 8-ма дорога та від кінотеатру ім. Довженка до перехрестя вул.Вернадського  - 8-ма дорога. На маршрутах курсуватиме 6 та 4 автобуси відповідно. Після матчу шатл-баси відправлятимуться з перехрестя вул. Стрийська - Сокільницька до пл.Петрушевича та з перехрестя вул. Вернадського – 8-ма дорога до кінотеатру ім.Довженка», - зазначив Віктор Щир.

Також на тролейбусних маршрутах №№3, 20 та 25 і на автобусних №№3А, 10, 25 та 40 додаткові транспортні одиниці. «Після матчу плануємо за 1 год. – 1, 2 год. вивезти всіх вболівальників», - наголосив Віктор Щир.

В.о. директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько зазначив, що на матч продано 30 тис. квитків. Окрім того, до Львова на матч збирається приїхати близько 600 вболівальників із Швеції. Для зручності, вболівальників закликають прийти на матч завчасно. Так, стадіон буде відкритий за 2 год. до початку матчу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ