Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Спецзагони з кремля прибули на окуповані території України «малювати» результат для путіна

Також у кремлі затвердили новий «порядок» проведення «голосування» на ТОТ України
фото ГУР

Фото: Depositphotos

Держава-агресор росія посилює тиск та активізує заходи з імітації так званих «виборів путіна» на окупованих  територіях.

Про це в телеграмі інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Для створення фейкової картинки «підтримки» російського диктатора окупанти відрядили на поневолені території спеціально підготовлені  загони, які куруватимуть фальсифікаціями та стежитимуть за роботами так званих «виборчих комісій».

Одне із завдань цих  загонів — до 10 березня 2024 року прозвітувати про готовність до «голосування» працівників підприємств на окупованих територіях, а також надати прогноз «підтримки» путіна.

Також у кремлі затвердили новий «порядок» проведення «голосування» на ТОТ України.

Свіжа московська методичка передбачає, що взяти участь у незаконних «виборах» на поневолених територіях можна як з російським, так і з українським паспортом, ID-карткою чи іншим документом, який посвідчує особу.

Таке рішення засвідчує провал примусової паспортизації на окупованих територіях України, а також є черговим інструментом російських спецслужб для  виявлення «неблагонадійних» українців для здійснення репресій.

За завданням із москви окупаційні адміністрації та пропагандисти  активно поширюють фейки про начебто «85% підтримки» путіна на ТОТ України, а також просувають так звану систему «мобільний виборець», яка, зокрема, дозволяє «проголосувати» онлайн і «без реєстрації»  на захоплених територіях  Херсонської та Запорізької областей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ