Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика

Спілка українців у Португалію просить запровадити "важчі" санкції проти росіян

Спілка українців у Португалії звернулася до Міністра закордонних справ Португалії, пана Жоана Гомеш Кравіньо, з листом щодо сприяння визволення українських бранців, захисників Маріуполя та перегляду компромісної позиції Португалії щодо заборони видання віз у країни ЄС для громадян росії.

В зверненні Спілки українців у Португалії зазначається, що росія продовжує порушувати будь-які міжнародні угоди щодо поводження з військовополоненими.  Ніхто не знає, де зараз бранці Маріуполя, в якому вони стані, чи живі?  Останнім жахливим злочином росіян було нелюдське вбивство 50-ти полонених захисників Азовсталі в Оленівці. Це свідчить про те, що російська федерація не шукає інших рішень для припинення конфлікту, крім війни.  путін заявив, що в Україні триває операція «денацифікації», що означає винищення українців і руйнування України.  На жаль, це відбувається за підтримки більшості російського народу.

Однак, міністр закордонних справ Португалії зайняв «компромісну» позицію щодо рішення про скасування віз для громадян росії в ЄС, що з точки зору всіх наших співвітчизників в Україні означає продовження страждань, більше смертей, більше зґвалтувань і більше жертв російської агресії.  Така «компромісна» позиція Заходу лише посилює переконання путіна, якому шантажем і терористичними актами вдається залишатися безкарним.

"Ми і наші співвітчизники в Україні запитуємо: скільки ще потрібно  вбити українців, скільки ще зруйнувати міст, щоб Євросоюз «серйозно» почав запроваджувати важкі для росіян санкції?", - зазначається в заяві Спілки українців у Португалії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ