Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Співачка Катерина Малицька оновила пісню "Черемшина"

Співачка Катерина Малицька вирішила дати нове дихання своїй пісні "Черемшина". Аранжування та зведення композиції робили за кордоном.

"Нам з командою було цікаво створити саме цю пісню з іноземними музикантами, відчути їхнє бачення українських мотивів. Результат перевершив наші очікування! Вони зробили чудове аранжування, а завдяки якісному і фірмовому звучанню «Черемшину» хочеться переслуховувати знову і знову, - каже співачка. -  Ця пісня була записана ще під час роботи над моїм сольним альбомом, але я виконувала її дуже рідко. Під час виступу на шоу Заліска вона мала шалений успіх,  і я зрозуміла, що її мають почути якомога більше людей. Особливо зараз, коли нам всім потрібна підтримка одне одного. Бо ця пісня про те, що життя триває, незважаючи ні на що, і ми маємо радіти весні, нашим  рідним і коханим, які біля нас". 

Зараз Катерина готує нові пісні для нової програми. 

"Вірю, що все скоро стане на свої місця, і я з новими силами, новою програмою і з новим балетом готова до нових подій і концертів", - зазначила співачка.

Катерина Малицька народилася в Одесі, кілька років жила і працювала у Львові, рідному місті свого батька. Згодом переїхала до Києва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ