Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортивна Україна у 2024 році: на що розраховувати вболівальникам

Наступний рік буде супроводжуватись важливими спортивними дійствами, в яких приймуть участь українські спортсмени.

Розповідаємо про прогнози експертів на матчі футбольної збірної, бій Олександра Усика і запеклу боротьбу за золото в УПЛ.

Чи поїде збірна України на Євро-2024?

Минулого тижня увага футбольних вболівальників була прикута до вирішального матчу збірної України у кваліфікації Євро-2024 проти національної команди Італії. Продемонструвавши непогану гру, підопічні Сергія Реброва все ж не змогли здолати діючих чемпіонів Європи, які у підсумку і здобули втору путівку на майбутній турнір.

Проте, українські футболісти можуть кваліфікуватись на європейський футбольний форум через турнір плей-офф, а ліцензовані букмекерські контори від FanDay відводять команді Реброва непогані шанси на підсумковий успіх.

В результаті жеребкування збірна України отримала у суперники по півфіналу Боснію і Герцеговину. У протистоянні команд, яке відбудеться 21 березня 2024 року на полі суперника, українськи футболіста вважаються фаворитами: зробити ставку на перемогу підопічних Сергія Реброва можна з коефіцієнтом 2,00. Вірогідність нічиї оцінена у 3,70, а перемога Боснії і Герцеговини йде за 3,65. Відмітимо, що у разі успіху у матчі проти боснійців, збірна у фіналі зіграє з переможцем пари Ізраїль – Ісландія.

Довгожданий бій Усика і Ф’юрі

Прихильнику боксу дочекались офіційного затвердження бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі. Бій українця і британця запланований лютий 2024 року, а в якості місця проводження вибрана Саудівська Аравія.

Букмекерські контори України суттєво переглянули шанси боксерів на успіх. Якщо раніше Ф’юрі рахувався очевидним фаворитом, то зараз експерти розглядають цей бій, як протистояння двох рівних суперників. Так ставки на перемогу Усий приймаються з коефіцієнтом 2,30, а перемогу британця отримала відмітку 1,65.

Чим закінчиться битва за чемпіонство в УПЛ?

Цей сезон чемпіонату України з футболу супроводжується високою конкуренцією у боротьбі за золоті медалі, які Динамо і Шахтарю складають інші клуби. Попри успішні виступи Полісся, Кривбасу і Дніпра-1, букмекерські контори вважають фаворитами саме київський і донецький клуби.

Лідирує у рейтингу головного претендента на першу сходинку Шахтар з коефіцієнтом на успіх 1,45. Слідом йде Динамо з шансами на чемпіонський титул 2,20, а замикає трійку фаворитів Дніпр-1 (3,50).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ