Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відомо хто буде ведучими Євробачення 2023 у Ліверпулі

Сьогодні, 22 лютого, організатори Євробачення оголосили ведучих та коментаторів цьогорічного шоу. Ними стали українці Юлія Саніна і Тімур Мірошниченко, а також британці Ханна Веддінгхем, Аліша Діксон, Грем Нортон, Мел Ґедройць, Райлан, Скотт Міллз, Сем Квек та Клер Суїні.
Фото з відкритих джерел

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу Євробачення-2023, що відбудеться на арені Liverpool 13 травня. Разом з легендою Євробачення у Великій Британії Гремом Нортоном, всесвітньо відомою британською актрисою та виконавицею Ханною Веддінгхем і зірковою телеведучою, співачкою Алішею Діксон вони проведуть 67-й Пісенний конкурс Євробачення-2023. 

Разом вони вестимуть два півфінали конкурсу, 9 та 11 травня.

Незмінний ведучий Нацвідборів Євробачення та коментатор конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко стане кореспондентом цьогорічного шоу в Ліверпулі. Він з'являтиметься у відеовставках під час прямих ефірів, а також мовитиме прямо з епіцентру подій, української коментаторської кабіни на арені Liverpool.

Нагадаємо, Гранд-фінал відбудеться на арені Liverpool 13 травня, а півфінали пройдуть 9 й 11 травня 2023 року. Представником України на цьогорічному конкурсі є гурт TVORCHI.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ