Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стало відомо про об’єднання двох політичних сил на Львівщині

Політична партія “Народний рух України” та “Радикальна партія Олега Ляшка” прийняли рішення, що на місцеві вибори, які відбудуться 25 жовтня 2020 року обидві партії ідуть разом.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це представники обидвох політичних сил заявили сьогодні, 22 липня, під час зустрічі зі ЗМІ в прес-центрі “Гал-інфо”.

Зокрема, перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк пояснив, за якої умови ця домовленість стала можливою.

Обов’язковою умовою було те, що базовою партією буде “Народний рух України. Тому ми раді повідомити вам, що наші політичні сили на Львівщини об'єднуються під прапорами “Народний Рух України”.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Заступник голови ЛКО "Народний Рух України", керівника штабу НРУ на Львівщині Роман Филипів пояснив, чому на його думку країна в небезпеці, і що спонукало до об’єднання.

“Протягом року населення України живе під керівництвом дилетантів, де президент досі не усвідомив, яку посаду він займає: як мінімум як повинен себе поводити, а як максимум як керувати державою.

Сьогодні кабінет міністрів — це зграя відвертих дилетантів, які за враженнями, додавати і читати не вміють, не те, щоб керувати масштабними державницькими процесами”.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Думку однопартійця підтримав Богдан Гагалюк. Він зазначив, що об’єднанню передувала нестабільна ситуацію в країні, яку принесли в порядок денний представники владної партії.

“Від подій Революції гідності пройшло вже шість років. Та нас знов тягнуть йти по спіралі. У 2014 році я навіть уявити собі не міг, що у 2020 році перед Україною знов постане проблема мовного питання. На щастя, 17 липня нам вдалось відстояти свою проукраїнську позицію”, - наголосив представник партії “Народний рух України” і додав, що непохитність своєї проукраїнської позиції вони відстоюватимуть і надалі. А допомагатимуть їм у цьому на Львівщині колеги з “Радикальної партія Олега Ляшка”.

Обидві політичні сили переконані у тому, що країна потребує взаємопідтримки громадян. Сьогодні не на часі стояти осторонь. Львівщина вже показала єдність під час боротьби за українську мову, тож у такому напрямку політичне об’єднання планує рухатись і надалі.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

На думку голови Львівської територіальної організації “Радикальної партії Олега Ляшка” Миколи Іщука, хиткою ситуацією в країні користуються проросійські сили, тому задля перемоги над ворогом, задля збереження країни — українцям необхідно об'єднатись.

“На жаль, сьогодні ми переживаємо непрості часи викликів, коли центральна влада є малодієвою, непрофесійною. Понад те, нівелюють вже існуючі досягнення. Особливо нам болить за те, що на сході України під час так званого “розведення” гинуть наші захисники, зокрема медики. Війська скорочують.

Ми добре розуміємо, що це не кінець і вороги України й надалі будуть робити наступ на те, щоб знищити нас як державу, як країну, яка має гідність, честь та силу захистити себе та свій народ!”, - наголосив Микола Іщук.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

На сам кінець, представники обидвох політичних сил закликали до об'єднання патріотичні сили, аби стати разом на оборону України.

Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ