Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Стало відомо, скільки коштуватиме пробне ЗНО

Регіональні центри оцінювання якості освіти визначили вартість участі у пробному ЗНО, яке пройде в березні наступного року, - повідомляє портал osvita.ua.

Цьогоріч вартість складання одного пробного тесту коливатиметься від 132 до 139 гривень. Сума залежатиме від від регіону проживання учасника.

"Найменшу вартість за складання пробного ЗНО у 2019 році запропонують Вінницький і Харківський регіональні центри оцінювання якості освіти, що обслуговують мешканців Житомирської, Хмельницької Сумської, Полтавської, та відповідно, Вінницької та Харківської областей. Ці учасники матимуть можливість пройти одне пробне тестування за 132 грн", - зазначили у повідомленні.

Найдорожчою послуга буде для мешканці Донецької і Луганської областей, яких обслуговує Донецький РЦОЯО. Вони зможуть скласти один тест пробного ЗНО за 139 грн.

Реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 8 до 31 січня 2019 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

У 2019 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 23 березня.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ