Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відомо, який аеропорт планують першим відкрити в Україні

Заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга зазначив, що аеропорт «Бориспіль» став першим об’єктом, який закрили через початок війни, але водночас він буде першим об’єктом, який відкриють, щойно дозволить безпекова ситуація.

На виконання доручення Президента України керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак провів десяту зустріч із представниками дипломатичного корпусу, акредитованими в нашій країні, з питань імплементації Формули миру Володимира Зеленського.

Захід був присвячений реалізації десятого пункту Формули про підтвердження закінчення війни. До обговорення, яке відбулося на території Міжнародного аеропорту «Бориспіль», долучилися 86 учасників: представники 83 іноземних держав і трьох міжнародних організацій.

Звертаючись до присутніх, керівник Офісу Президента нагадав, що о 3-й годині ночі 24 лютого 2022 року з аеропорту «Бориспіль» вилетів останній пасажирський літак. Він висловив переконання, що невдовзі «Бориспіль» знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна.

«Це повернення до елементів миру можливе тому, що Україна стала сильнішою. Тепер ми здатні забезпечити безпеку цього об’єкта. Завдяки нашим Силам оборони й нашим друзям – вашим країнам. І я впевнений: символічні посадкові талони, які ви отримали на вході, скоро стануть справжніми», – сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ