Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Станом на 1 липня у Львові субсидію отримують понад 94 тис. сімей

Станом на 1 липня 2016 року субсидію отримують понад 94 тис. сімей. З початку року до відділів соціального захисту Львівської міської ради за призначенням житлової субсидії звернулось понад 68 тис. мешканців. З них з початку року субсидію призначено для понад 59 тис. сімей, у тому числі – понад 14 тис. сім'ям, які звернулись із заявами на призначення субсидії вперше. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, умови надання субсидій значно спрощені, а саме:

– подається лише два документи – заяви та декларації;

– скорочена форма заяви та декларації (лише одна сторінка кожна);

– термін призначення субсидії – 12 місяців;

– автоматичне призначення субсидії на наступний термін сім’ям, які їх отримують.

При оформленні субсидії – зняті обмеження щодо майнового стану (окрім витрат, зокрема, на придбання житла, дороговартісних товарів тощо на суму понад 50 тисяч гривень), щодо наявності у складі домогосподарства осіб працездатного віку, які не працюють, не навчаються і не перебувають на обліку як безробітні, щодо здачі в найм житлового приміщення, наявності у володінні членів сім’ї кількох транспортних засобів.

Для отримання детальнішої інформації щодо призначення субсидії, слід звертатись до районних відділів управління соціального захисту Львівської міської ради.

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

Галицький: тел.: 261-44-50

Личаківський: тел.: 235-71-62

Залізничний: тел.: 295-82-28

Франківський: тел.: 237-50-81

Шевченківський: тел.: 252-28-40

Сихівський: тел.: 254-64-80

Прийом мешканців у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13 до 19 год.; вівторок-четвер – з 08 до 19 год.

Записатись на прийом у «Єдину приймальню» в режимі он-лайн та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://social.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ