Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартувала платформа для адресного розподілу гумдопомоги "єДопомога"

Міністерство соціальної політики України за підтримки Міністерство цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні запустило платформу "єДопомога".

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Ресурс створено з метою  оперативного збору заявок з усіх регіонів України щодо гуманітарних потреб, а також ефективного, а головне -  адресного розподілу допомоги постраждалим від війни, внутрішньо переміщеним особам та людям з вразливих категорій.

Заявки на отримання та надання різних видів допомог, які будуть зареєстровані через платформу "єДопомога", оброблятимуться,  після чого харчові продукти, необхідні речі передаватимуть потребуючим через операторів поштових відділень, а також через пункти видачі соціальної допомоги в різних населених пунктах.

"Платформа забезпечує комунікацію між тими, хто готовий надати допомогу, та тими, кому вона потрібна", - інформує Мінсоцполітики. Як зазначають у міністерстві, важливо щоб допомога задовольняла актуальні потреби конкретних людей, була адресною та ефективною. Таким чином вдасться об'єднати можливості та ресурси держави, бізнесу, благодійних фондів у наданні гуманітарної допомоги саме тим, хто її потребує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ