Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Стоматологічний кабінет для військовослужбовців відкрили у Новояворівську

Перший пілотний проєкт - стоматологічний кабінет для військовослужбовців - відкрили у Новояворівську. Про це повідомили в Новояворівській міській раді.

Як зазначено в повідомлення, це меценатський проєкт, реалізований завдяки ініціативі Dental Front.

1/2

"Основна мета - обʼєднати державні, військові структури і приватних лікарів для санації максимальної кількості бійців перед відправкою на фронт" - розповіла менеджерка проєкту, голова Асоціації імплантологів України Маріанна Білик.

Тут працюватимуть лікарі-волонтери, які безкоштовно надаватимуться першочергові стоматологічні послуги військовим, котрі відправляються на передову.

Новояворівська міська рада підтримала ініціативу реалізації проєкту в Новояворівській лікарні ім.Ю.Липи. Надано приміщення і виконано ремонтні роботи за кошти місцевого бюджету.

Мурал на стіні виконав відомий художник Андрій Пальваль
Мурал на стіні виконав відомий художник Андрій Пальваль
1/2

Кабінет повністю облаштований новим сучасним обладнанням, рентген апаратом, холодильником та медичними інструментами, спрямований на роботу двох лікарів-стоматологів.

"Люди, які служать нам, заслуговують якісних медичних послуг, і цей кабінет завдячуємо благодійникам", - повідомив Новояворівський міський голова Володимир Мацелюх.

На відкриття кабінету завітали Владика Володимир Груца, отець Ігор Грет, голова Львівської ОВА Максим Козицький, голова Яворівської РВА Ярослав Коминський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ