Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Stratfor оприлюднило супутникове фото "Бука", з якого могли збити MH17

1/2
Аналітичне агентство Stratfor зі США оприлюднило зроблений 17 липня 2014 року супутниковий знімок, на якому видно, з великою ймовірністю, зенітно-ракетний комплекс «Бук» на причепі з тягачем із білою кабіною на вулиці окупованої Макіївки, - УНІАН.

Знімок, зроблений комерційним супутником приблизно за п’ять годин до збиття того дня над Донбасом «Боїнга» «Малайзійських авіаліній», виявили партнери агентства з компанії AllSource Analysis, передає Радіо Свобода.

Агентство звертає увагу, що нова знахідка добре вкладається в наявний масив даних про пересування цього «Бука» від російського кордону до Донецька і далі до міста Сніжного на окупованих територіях, звідки, за даними розслідування, була запущена ракета «Бука», що збила літак.

В агентстві зауважили, що знімок, який воно оприлюднило, сам по собі не доводить, що літак збили саме з цього «Бука», але він далі підтверджує загальний перебіг подій, встановлений завдяки колективному аналізові відкритої інформації.

Раніше повідомляли, що у мережі з'явилося відео, яке через майже два роки після трагічної авіакатастрофи малайзійського MH17 "усуває всі сумніви у провині Росії в цій трагедії, що могли залишитись".

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ