Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стрілянина у школі в США: щонайменше двоє поранених

У п'ятницю в середній школі у американському містечку Ноблсвіл, штат Індіана, сталася стрілянина, у результаті якої терміново було госпіталізовано до лікарні як мінімум двоє людей, повідомив американський новинний телеканал CNN, - Дзеркало тижня.

"У середній школі у Ноблсвілі, штат Індіана, у п'ятницю сталася стрілянина", - інформує телеканал із посиланням на представника місцевого шкільного округу.

За інформацією поліції, щонайменше, дві людини у результаті інциденту доставили до лікарні. Школа закрита для відвідувачів, учнів та персонал евакуйовано.

Також повідомляється, що підозрюваний у стрілянині затриманий, на місці працюють поліцейські і міська пожежно-рятувальна служба.

"Представники пожежного і поліцейського департаментів знаходяться на місці активної стрілянини в школі West Middle School Ноблсвилла. Підозрюваний знаходиться під вартою", - зазначається на офіційній сторінці пожежних Тwitter.

Пізніше з'явилося відео з місця подій: на кадрах видно, як учні залишають будівлю навчального закладу, сідають у шкільні автобуси і їдуть геть від школи. Поліція заявила, що батьки учнів були повідомлені щодо інциденту, і повинні були зустріти своїх дітей.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ