Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СтрітАртЧервоноград: місце та тематика перших муралів

Сьогодні, 12 квітня, управління туризму та курортів Львівської ОВА провели робочу зустріч щодо розвитку проєкту СтрітАртЧервонорад.
Фото - ЛОДА

Під час зустрічі разом із меценатами та арт художником визначили місце розташування та тематику муралів. Як повідомляють в ЛОДА, перші стінописи у межах програми СтрітАртЧервоноград мають з'явитися у травні цього року.

«Темою туристичного маршруту муралами ми обрали - шлях до перемоги - це дуже символічно у часи сьогодення. Безліч подій супроводжували наш народ на шляху до збереження нашої країни та незалежності. Одні викликали у нас гордість, інші тривожність та сум, проте кожна із цих подій творить нашу історію, яку ми хочемо відобразити у стінописах в Червонограді», – розповів керівник управління туризму та курортів Львівської ОВА Тарас Лозинський.

Перші два мурали з'являться на стінах Червоноградського військового ліцею Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Це буде синергія двох зображень, які будуть доповнювати одне одного та розповідати про щасливе студентське життя, свідомий вибір у захисті Батьківщини та довгий час очікування рідних у тилу. Окрім цього, мурал доповнять традиційними  елементами, які притаманні цьому регіону. 

Перші стінописи у межах програми СтрітАртЧервоноград мають з'явитися в місті у травні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ