Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стрітенську свічку можна зробити власноруч у Яворівському парку

Яворівський національний природний парк запрошує на майстер-клас з виготовлення Стрітенської свічки. Про це 5 лютого повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
фото ЛМР

Адміністрація Яворівського національного природного парку запрошує всіх охочих відвідати майстер-клас з виготовлення Стрітенської свічки, яка стане оберегом родини протягом року.

Стрітенська свічка, як зазначають у Яворівському національному природному парку, також є символом тепла, добра та благополуччя. 

Для відвідання майстер-класу з виготовлення воскової свічки - звертайтеся за номерами телефону: 0984706752 або 0678020855.

ДовідковоСтрітення Господнє або Принесення до Храму - християнське свято, яке відзначається в Історичних церквах і деяких протестантських конфесіях. Принесення до Єрусалимського храму немовляти Ісуса Христа його батьками відбулося на 40-й день після Різдва.

У православ'ї належить до числа дванадесятих свят.

Єрусалимська, Російська, Грузинська, Українська, Сербська православні церкви, а також Українська греко-католицька церква (в межах України), старообрядці і деякі інші святкують Стрітення 2 (15) лютого за юліанським календарем (в XX—XXI століттях 2 лютого за юліанським календарем відповідає 15 лютого за новоюліанським і григоріанським).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ