Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У суботу львів’ян запрошують на благодійний «Балатон-фест»

У Замарстинівському парку в суботу, 7 вересня, відбудеться сьомий благодійний «Балатон-фест». Про це повідомляє ЛМР.

Для дорослих, підлітків та дітей організатори підготували майстеркласи, лекції із психологами, зокрема як повернути здоровий сон та як давати раду своїм емоціям. Також можна буде спробувати садотерапію і навчитись розвивати стресостійкість. А ще буде ярмарок зі смаколиками та хендмейдовими виробами місцевих майстринь. Отримані кошти організатори перерахують на потреби Збройних Сил України.

«Ми повертаємо наш фест після річної перерви. І цього разу робимо його тихим, але пізнавальним. Події, в яких живемо, вплинули й на наповнення фестивалю. Тому у нас можна буде почути лекції на різні теми із психологами, зокрема як повернути здоровий сон та як давати раду своїм емоціям, спробувати садотерапію і навчитись розвивати стресостійкість. А ще радимо захопити килимок для йоги, бо з неї розпочнемо свято», — розповіли організаторки події.

Впродовж дня лікарі екстреної медицини катастроф розповідатимуть про базові реанімаційні заходи та домедичну допомогу. Інструкторка з тактичної медицини покаже як має виглядати аптечка у цивільних. А також за ініціативи ДонорUA всі охочі зможуть визначити свою групу крові і дізнатись більше про донорство.

Відвідувачів також чекає терапевтична чайна церемонія, стрільба із луку, майстер-клас від школи дронів та скандинавська ходьба маршрутами оздоровчих стежок у парку. Діти зможуть взяти участь у художніх майстеркласах від мережі дитячих клубів Шевченківського району. 

Детальніше про захід за покликанням або тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ