Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стрийську «Скалу» покинули троє футболістів

Нині триває зимове міжсезоння у друголіговій стрийській «Скалі». Однак вже відомо, що у команді Василя Малика навесні ми не побачимо трьох гравців: захисника Ігор Коцюмаку і двох нападників Андрія Кохмана та Віталія Лазаренка, з якими за спільною згодою вирішено припинити співпрацю.

Нагадаємо, що Андрій Кохман прийшов  до «малиново-зелених» у сезоні 2014/2015, за цей час встиг зіграти 35 матчів та забити 7 голів.

Інший гравець лінії атаки – Віталій Лазаренко є вихованцем Академії футболу «Скала» і після завершення навчання одразу потрапив у головну команду. Було це в сезоні 2012/2013 років. За ці чотири сезони він провів у матчах національного чемпіонату 74 поєдинки та 6 разів вражав ворота суперника і три матчі в розіграші Кубка України, де відзначився одним голом.

Ігор Коцюмака, який є вихованцем дніпропетровського футболу, потрапив до команди ФК «Скала» в 2013 році. За цей час зіграв у 37 матчах та відзначився 1 голом. Але найбільше Ігор запам`ятався уболівальникам «Скали» за вирішальним голом у ворота «Демні», адже саме його м`яч допоміг «малиново-зеленим» стати переможцем цьогорічного Меморіалу Ернеста Юста.

ФК «Скала»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ