Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Студентів-нелегалів затримали на кордоні з ЄС

На Буковині прикордонники Чернівецького загону затримали групу нелегалів, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

П’ятьох іноземців, посеред лісу, неподалік кордону затримали військовослужбовці відділення «Нижні Петрівці» відділу прикордонної служби «Красноїльськ», у ніч проти 14 серпня. В цьому охоронцям кордону допомогли колеги з оперативно-розшукових підрозділів, які завчасно надали інформацію про можливу появу іноземців.

Затриманими виявилися 5 громадян Алжиру, принаймні так стало відомо з їх слів, адже чоловіки, вік яких не перевищує 25 років, документи приховали на момент затримання. Пізніше з’ясувалося, що 4 іноземці мали дійсні посвідки на проживання на території України та навчалися в одному з вишів столиці.

Усіх правопорушників доставили у прикордонний підрозділ. Після повної їх ідентифікації, іноземці будуть притягнені до відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ