Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Студенти-організатори Євромайдану у Львові висунули нову вимогу – звільнення голови ОДА

Завтра, 24 листопада, у Львові відбудеться акція з приводу відмови уряду підписувати угоду про асоціацію. Сьогодні, 23 листопада, в наметі на площі перед пам’ятником Т. Шевченку о 19 год розпочалося засідання координаційного комітет львівського Євромайдану. На засіданні і мають вирішити, як діятимуть активісти майдану завтра. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив один із координаторів Євромайдану у Львові Станіслав Степаненко.

«Цей намет звідси зникне тільки тоді, коли його знесе влада. Ввечері, коли холодно, тут можуть погрітися усі бажаючі, ми вже забезпечили обігрів намету. Наразі вхід до намету, де відбувається засідання координаційної ради, закритий. Однак вночі тут можуть погрітися всі учасники акції. Ми забезпечили чай, каву та канапки», - сказав він.

Він також додав: «Ми підтримуємо зв’язки з Києвом, координуємо дії. Ми взяли їхній текст Маніфесту. Однак, ми долучили ще вимогу зняти з посади голову Львівської ОДА Олега Сала, адже адміністрація подала в суд з вимогою заборонити нам збиратися на цій площі», - сказав Станіслав Степаненко.

У цей час біля намету відбувається збір добровільних пожертв. Організатори готові приймати допомогу від усіх бажаючих.

«Наша робота – це захист волевиявлення громадян. Ми приймаємо допомогу від усіх, але агітації та піару політичних сил ми не дозволимо», - сказав Станіслав Степаненко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ