Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стурбована, що досі немає новин про Володимира Балуха - Людмила Денісова

"Стурбована, що досі немає новин від РФ про Володимира Балуха та стан його здоров’я", - написала сьогодні, 6 жовтня, уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова у Facebook.

"Місяцями вимагаю надати мені можливість відвідування політв’язня та інформацію про стан його здоров'я. Натомість з РФ приходять відповіді, які не містять ніякої конкретики. Зараз Омбудсман в РФ звернулася до директора Федеральної служби виконання покарань, для клопота про мій допуск до Володимира Балуха, якого утримують в так званому «СИЗО №1 УФСИН России по Республике Крым и в г. Севастополь»", - написала Омбудсмен..

Також вона додала, що  нічого нового їй не повідомляють, проте, російський правозахисник Москалькова обіцяє повідомити окремо результати розгляду звернення. Людмила Денісова продовжує наполягати на синхронних відвідинах Балуха-Вишинського: "У такий спосіб я зможу особисто зустрітися з українцем, який голодує 202-ий день. У той же час, Уповноважений в РФ зможе відвідати Кирила Вишинського. Та я точно знаю, що він не скаржиться на погіршення самопочуття. До нього я вже приїжджала 2 рази. З ним постійно спілкуються мої представники, передають необхідні якісні медикаменти. За 4,5 місяців лікарі 9 разів оглядали Кирила Вишинського. Це підтверджує медична довідка, яку я маю на руках", - заявила Денісова.

Також наша Омбудсмен зазначила, що Володимира Балуха Тетяна Москалькова жодного разу не відвідувала, і довідку про стан здоров'я Уповноважений в РФ жодного разу не надала.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ