Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стюардеси, залицяльники і кохання у Львові: "Літаючі жінки" Ореста Огородника

Нова вистава відомого львівського режисера Ореста Огородника обіцяє стати однією з найяскравіших подій театрального сезону у Львові.

Вистава під назвою "Літаючі Жінки" ставитиметься в театрі "Актуальної П'єси Ореста Огородника" (ТАПООК). Інформаційна агенція Гал-інфо виступає медіапартнером даної вистави.

Сам Орест Огородник відомий львів'янам як автор і постановник низки успішних вистав, таких як "Криза", "Останній Гречкосій", "Безодня" та "Блазні Мимоволі". Його роботи неодноразово проходили у аншлагах на сцені Національного театру ім. М.Заньковецької. Отож, нова постановка має всі шанси привернути значну увагу місцевої публіки.

"Літаючі Жінки" ставитимуться за п'єсою французького драматурга Марка Камолетті "Боїнг-Боїнг", який є рекордсменом Книги Рекордів Гіннеса як один з найпопулярніших авторів Європи. Така колаборація - вже сама по собі є запорукою якісного та цікавого для глядача результату.

За сюжетом, головні герої вистави - молоді чоловіки, на ім'я Бернар та Робер - опиняються в центрі любовного чотирикутника. Вони одночасно залицяються до трьох чарівних стюардес - Марти, Мері та Мішель. Це призводить до низки комічних ситуацій та непорозумінь, адже всі три дівчини періодично зупиняються в одній квартирі, де мешкають обидва залицяльники. Хто з них обере свою єдину суджену і як вони виберуться з цієї складної ситуації - ці питання залишаються відкритими до фіналу вистави.

Як зазначає Орест Огородник, його нова робота вирізнятиметься нестандартним сюжетом, іскрометним гумором та неперевершеною грою акторів. Вистава налаштовуватиме глядачів на позитивний лад та додаватиме оптимізму в непрості реалії сьогодення, адже, за словами режисера, "сміх - наперекір негараздам - запорука Перемоги".

Отож, прем'єра "Літаючих Жінок" від Ореста Огородника в ТАПООК обіцяє стати однією з найбільш очікуваних театральних подій осені у Львові.

Квитки на виставу вже у продажу.

Коли:

01 жовтня, неділя
13:00
18:00

02 жовтня, понеділок
18:00
 

Де:

На сцені Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ