Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Субсидії на Львівщині отримують більше 220 тисяч домогосподарств

Як інформує прес-служба ЛОДА, більше 207 тисяч сімей на Львівщині отримують субсидію у готівковій формі, ще більше 13 тисяч – у грошовій.

Про це сьогодні, 8 квітня, під час апаратної наради повідомив заступник директора департаменту соціального захисту населення Віктор Степанюк.

ʺІз початку року змінився підхід в нарахуванні житлових субсидій. Для тих, хто подав на субсидію до січня 2019 року діє готівкова форма, тобто виплати всієї суми субсидії ʺна рукиʺ одержувачу, після чого він самостійно має сплатити за послуги. Для  тих, хто подав заяву після січня діє грошова форма, тобто ʺОщадбанкʺ спрямовує кошти надавачам послуг, після чого одержувач доплачує різницю. У випадку грошової форми зекономлену суму в кінці опалювального періоду можна забрати готівкоюʺ, - розповів Віктор Степанюк.

Повторно у травні необхідно буде звернутися орендарям житла, внутрішньо переміщеним особам, тим сім’ям, яким субсидію було призначено не на всіх зареєстрованих, а фактично проживаючих в помешканні осіб,  тим сім’ям, де є непрацюючі люди працездатного віку, в яких або відсутні доходи, або вони менші мінімальної заробітної плати, а також тим сім’ям, в який відбулися зміни у складі сім’ї протягом останнього року.

Всім іншим субсидію буде перераховано автоматично.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ