Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Суд дозволив заочне слідство стосовно Януковича

Шевченківський райсуд Києва задовольнив клопотання прокуратури щодо надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування (заочне слідство) стосовно експрезидента Віктора Януковича у справі про захоплення державної влади.
Фото з Цензор.НЕТ.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зокрема прокурор Денис Іванов зазначив:

“Сьогодні орієнтовно о 8-й годині у суді оголошено рішення. Було задоволене наше клопотання, і суд надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування, тобто, за відсутності підозрюваного”

Також джерело видання УНН повідомило:

"За клопотанням прокурорів Офісу Генерального прокурора Шевченківський районний суд міста Києва надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування стосовно колишнього Президента України у кримінальному провадженні за фактом захоплення державної влади (ч. 1 ст. 109 КК України)".

Нагадаємо, що 25 березня 2021 року Київський апеляційний суд залишив експрезидента Віктора Януковича під запобіжним заходом у вигляді заочного арешту у справі щодо захоплення влади.

4 травня минулого року Печерський районний суд міста Києва заочно взяв під варту Януковича у справі про захоплення державної влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ