Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Суд обрав запобіжний захід затриманому на 13 тис грн неправомірної вигоди хабародавцю

25 жовтня 2018 року Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту строком на 30 днів 30-річному закарпатцю. Про це інформує прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Як раніше повідомлялося, 23 жовтня 2018 року за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону слідчими Управління СБУ в Закарпатській області за матеріалами та спільно з
оперативними співробітниками відділу внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України задокументовано факт
надання вказаним підозрюваним неправомірної вигоди старшому техніку відділу прикордонної служби «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону.
Друга частина хабара у сумі 13 тис грн (перша частина – 20,5 тис грн) призначалися за сприяння хабародавцю у переміщенні близько 46 ящиків цигарок через державний кордон України до Республіки Угорщини.

Прес-служба військової прокуратури
Західного регіону України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ