Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Суд пішов у нарадчу кімнату вирішувати долю Євромайдану у Львові

У Львівському окружному адміністративному суді у ці хвилини вирішується доля Євромайдану у Львові. Колегія під голосуванням судді Крутько О. В. пішла до нарадчої кімнати ухвалювати рішення. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив голова комісії законності Львівської міської ради Любомир Мельничук, який зараз перебуває у суді.

Окрім того, на своїй сторінці у Фейсбуці Мельничук написав: «Судове засідання щодо обмеження Євромайдану у Львові - це не більше, аніж фарс. Головний аргумент Львівської ОДА - скупчення навіть понад сотні людей напроти пам'ятника Шевченку - це катастрофічна загроза архітектурній спадщині міста. Більш того, намет може спричинити істотну загрозу міським історичним пам'яткам.

Санепідемстанція, управління МНС та МВС стверджують, що таке скупчення людей може спричинити порушення відповідних державних норм та правил.  Відділ ЛОДА вочевидь вперше в історії своєї діяльності звернувся з подібним позовом. В судовому засіданні представники позивача та третьої сторони рекомендували проводити мирні зібрання там, де немає контакту з дорожнім покриттям. Товариство, я серйозно - це реальні твердження влади».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ