Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Суд у закритому режимі обирає запобіжний захід підозрюваному у вбивстві в Лощинівці

Суд в Ізмаїлі на Одещині почав засідання, на якому має обрати запобіжний захід підозрюваному у вбивстві дівчинки в селі Лощинівка, що призвело до сутичок, спрямованих проти місцевих ромів.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, за клопотанням прокурора засідання проводиться у закритому режимі. Підозрюваного, 21-річного чоловіка, який належить до місцевої громади ромів, доправили до залу суду.

27 серпня у Лощинівці знайшли тіло 9-річної дівчинки зі слідами зґвалтування і насильницької смерті. За підозрою у вчиненні злочину поліція затримала 21-річного чоловіка, який належить до громади ромів.

Вбивство спровокувало у селі заворушення: місцеві жителі пошкодили будинки, де живуть роми, закликаючи виселити їх. Влада погодилася із цією вимогою.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на даний час у поселенні ромів у Лощинівці залишилися лише дві родини, одна з яких – родина підозрюваного, інші – поїхали.

За словами керівника поліції Одеської області Георгія Лорткіпанідзе, люди, які залишили Лощинівку, не забрали своє майно, хоча поліція обіцяла їм «зелений коридор» для гарантування безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ