Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Суд відмовився заарештовувати нерухомість Табачника

Печерський районний суд Києва відмовився накладати арешт на нерухоме майно матері міністра освіти і науки в уряді Миколи Азарова Дмитра Табачника. Інформація про рішення суду опублікована в Єдиному реєстрі судових рішень. Повідомило Дзеркало тижня.

Генеральна прокуратура просила суд заарештувати квартиру, земельну ділянку площею 0,15 га та житловий будинок площею 672,7 квадратних метрів, які належать матері екс-міністра.

Відзначається, що мати Табачника 10 вересня поточного року зареєструвала 1/2 загальної частки квартири. Дана реєстрація була проведена на підставі договору дарування від 10 вересня, укладеного між батьком Табачника, який діяв за дорученням, і його матір'ю. Згідно з договором, мати Табачника стала єдиною власницею житла.

Крім того, за аналогічною схемою 2 вересня поточного року матері екс-міністра були подаровані земельна ділянка та житловий будинок.

Зазначене вище нерухоме майно раніше належала Дмитру Табачнику.

Прокуратура вважає, що зміна власника нерухомості шляхом дарування було здійснено з метою недопущення накладення арешту або конфіскації майна.

Суд, у свою чергу, відмовився накладати арешт на майно, так як воно не належить підозрюваному.

Дзеркало тижня

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ